اخبار سرطان.ریه.کبد.کلیه.مثانه.پستان




    اخبار سرطان.ریه.کبد.کلیه.مثانه.پستان


   اخبار روز پزشکی و انواع سرطان
موضوعات مطالب
آخرین خبرها
خبرهای بهداشتی وسلامت
انواع سرطان
بیماری ام اس
سرطان خون
سرطان ریه
سرطان پروستات
سرطان پستان
سرطان پوست
سرطان مثانه و کلیه
تومور مغزی
سرطان لوزالمعده
سرطان روده
سرطان کبد
سرطان تخمدان
تیروئید
سرطان حنجره
سرطان گلو
سرطان روده
سرطان چشم
سرطان دهانه رحم
سرطان دهان
سرطان لب
سرطان مری
سرطان معده
سرطان آپاندیس
سرطان پانکراس
سرطان طحال
تومور ویلمز
سرطان دست
خواص مواد خوراکی
نمک
چای سبز
نوشابه
ریحان
انار
سیب
خرما
سرکه سیب
انجیر
زردالو
اسفناج
لبو
هویج
اناناس
گوجه فرنگی
مویز
کرفس
اویشن
خیار
شوید
ابلیمو
کاسنی فرنگی
بادرنجبویه
رازیانه
ترب سیاه
فلفل سیاه
گیلاس
چای ترش
توت وحشی
آووکادو
روغن کنجد
ازگیل
زرشک
لپه
زعفران
مرزه، ضد سرطان است
فلفل دلمه‌ای رنگی
کاسنی
'توت'
سویا
نخود فرنگی
به
«اسطوخودوس»
گياه شاهدانه
گردو
کیوی
شیر سویا
انگور
گياه نسترن
زیره سبز
ليمو
بادمجان
عسل
برگ بو
کلم قرمز
سماق
نخود
سیر
لوبیا سبز
گیاه خرفه
شاه تره؛ گیاهی با خواص چند منظوره
خواص و مضرات باقلا
گوشت بوقلمون
چای ترخون
قارچ
توت فرنگی
ریواس
سیاه دانه
موز
چای بابونه
گیاه ترنجبین
آشنایی با خواص آلبالو
شاتوت
خواص آویشن
طالبی
درباره زیتون
تخم شربتی
موز
خرمالو
خاصیت "ژله"
زردچوبه
داستان کوتاه
انواع داروهای ضد سرطان
ایماتینیب 100 میلی گرم
فلوتامید
سینادوکسوزوم
سیس پلاتین
بلئومایسین
اگزالیپلاتین استراژن (Oxaliplatin Stragen)
ریتوکسی ماب (Rituximab)
اتوپوزاید (Etoposide)
ایرینوتکان (Irinotecan)
وین کریستین (Vincristine)
دسه تاکسل (Docetaxel)
کاپسیتابین (Capecitabine)
پکلی تکسل (Paclitaxel)
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
»تعداد بازديدها:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 42
بازدید دیروز : 56
بازدید هفته : 99
بازدید ماه : 1561
بازدید کل : 816594
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



طراح قالب

Template By: LoxBlog.Com

درباره وبلاگ

اخبار روز پزشکی و انواع سرطان مطالب آموزشی و پزشکی
لينك دوستان
» قالب وبلاگ

» فال حافظ

» قالب های نازترین

» جوک و اس ام اس

» جدید ترین سایت عکس

» زیباترین سایت ایرانی

» نازترین عکسهای ایرانی

» بهترین سرویس وبلاگ دهی

تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» هشدار وزارت بهداشت در باره رنگ زعفران عربستانی؛ سرطانزا است
اکنون که در فصل حج عمره قرار داریم می‌توان به زعفران اشاره کرد؛ متاسفانه از بازار عربستان زعفران مصنوعی می‌آورند که رنگ شیمیایی سرطان‌زاست. استفاده از آن حتی گاهی در رستوران‌هایی هم دیده شده است. این تقلب، تقلبی خطرناک است.

دکتر رسول دیناروند در گفت‌وگو با ایسنا، رئیس سازمان غذا و دارو ضمن هشدار نسبت به تقلبات در محصولات غذایی به دنبال پیشرفت‌های علمی گفت: روز به روز شاهد روش‌های جدید تقلب حاصل از خلاقیت عده‌ای سودجو هستیم و بی‌تردید شناسایی این تقلبات نیز نیازمند خلاقیت است.

وي افزود: در این راستا تفاهم‌نامه‌ای را با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اعتباری بالغ بر 18 میلیارد تومان امضا کرده‌ایم تا به این ترتیب روش‌های سریع شناسایی تقلبات و آلاینده‌ها را در آزمایشگاه‌های مرجع مستقر کنیم. بر این اساس با استفاده از تجربیات بین‌المللی نهایتا تا دو - سه سال آینده به توان مناسبی در این حوزه دست خواهیم یافت.

دیناروند ضمن اشاره به برخی تقلبات در حوزه غذا گفت: اکنون که در فصل حج عمره قرار داریم می‌توان به زعفران اشاره کرد؛ زعفران یک ماده افزودنی مجاز است که متاسفانه مورد تقلب قرار می‌گیرد. متاسفانه از بازار عربستان زعفران مصنوعی می‌آورند که رنگ شیمیایی سرطان‌زاست، به جای زعفران استفاده می‌شود و البته خیلی هم ارزان‌تر از زعفران است. استفاده از آن حتی گاهی در رستوران‌هایی هم دیده شده است. این تقلب، تقلبی خطرناک است.

وی تاکید کرد: برخی تقلب‌ها خطرناک و مضر نیستند و تنها برای صرفه جویی در هزینه و رقابت در بازار انجام می‌شوند که نمونه آن آبلیمو یا روغن زیتون است.

دیناروند ضمن آنکه روغن زیتون را بهترین روغن برای مصرف خواند، در عین حال بیشترین تقلبات در روغن‌ها را مربوط به روغن زیتون دانست و گفت: توصیه‌ها آن است که اسید چرب ترانس را به صفر رسانیم. اساسا باید روغن جامدی که با ترانس جامد می‌شود از چرخه مصرف حذف شود.

وی درباره تدوین فهرست کالاهای آسیب‌رسان سلامت گفت: این اصطلاحی است که در قانون برنامه توسعه پنجم آمده است و وزارت بهداشت آن را اعلام می‌کند. این‌ها کالاها از منظر تغذیه‌ای مهم هستند. مثلا از نگاه تغذیه‌ای باید مصرف کالاهای پرچرب و شور کاهش یابد و مصرف کم آنها هیچ گاه خطرناک نیست. بنابراین تولید یا مصرف این فرآورده‌ها مصرف نیست و افراد باید در مصرف آنها دقت داشته باشند.

دیناروند به آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو اشاره کرد و گفت: این آزمایشگاه از استانداردهای پیشرفته دنیا برخوردار است اما در عین حال باید گسترش یابد.

وی در عین حال به برنامه‌های این سازمان برای برچسب‌گذاری فرآورده‌های غذایی اشاره کرد و گفت: ضابطه جدید برچسب‌گذاری فراورده‌های غذایی در امر نظارت مردم بسیار کمک‌ کننده خواهد بود. به این ترتیب میزان شکر، نمک، چربی و اسید چرب ترانس روی محصولات غذایی برای مردم مشخص خواهد شد.

 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : سه شنبه 23 دی 1393برچسب:هشدار وزارت بهداشت در باره رنگ زعفران عربستانی؛ سرطانزا است, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» عناوين آخرين مطالب
لرزش یکی از علائم ابتلا به بیماری پارکینسون است
با شیمی درمانی خداحافظی کنید + میوه جایگزین با قدرت ده هزار برابری
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: وزوز گوش می‌تواند نشانه یک بیماری جدی مانند بیماری قلبی، دیابت و ... باشد.
سرطان معده خطرناک اما درمان پذیر در مراحل اولیه
در فصل زمستان نیاز بدن به انرژی افزایش می‌یابد. در این فصل، سرما باعث ایجاد التهاب مفصل و درد می‌شود
موسیر چه خواصی دارد؟
کندن پوست این میوه یک اشتباه بزرگ است
نوشیدنی‌های داغ یکی از عوامل اصلی در ابتلا به سرطان گوارش هستند.
بازبینی نتایج مطالعات انجام شده در مورد ماده معدنی "روی
کدام بیماری‌ها در «مردان» بیشتر از زنان است؟
10 خطر خوردن بستنی که نمی‌دانستیم!
۱۴ خاصیت اعجاب‌انگیز سیر خام
هیچ داروی لاغری در دنیا تولید نشده است
بالاخره سیب را با پوست بخوریم یا بدون پوست ؟
از طریق برخی از نشانه ها به احتمال بروز برخی بیماری ها پی برد
چه غذاهایی سرماخوردگی‌ را بدتر می‌کند ؟
پرفروش‌ترین داروهای ایران
دردهای شکمی که باید جدی بگیریم
استفاده از ماکروویو در ژاپن جرم است؛ چرا؟